Over HDC

HDC werd opgericht in de jaren 80 toen eigenaren van Duitse herders uit Haule en Diever bij elkaar kwamen om te trainen. Ons eerste clubgebouw bevond zich op het terrein van de lokale voetbalclub. Nu, gevestigd aan de Oldendieverveldweg, genieten we van een prachtige locatie. Onze speurvelden strekken zich uit over een straal van 20 km rond ons clubgebouw, mogelijk gemaakt door de vriendelijke boeren die hun weilanden beschikbaar stellen. We zijn hen zeer dankbaar.

De club bestaat uit gepassioneerde hondenliefhebbers die een gemeenschappelijke liefde delen voor Duitse herders. Samen vormen we een hechte groep die niet alleen traint, maar ook de vreugde van het houden van deze bijzondere honden deelt. Onze leden variëren van ervaren handlers tot nieuwkomers in de wereld van hondentraining. 

Ons doel is duidelijk: we streven ernaar gehoorzame, zelfverzekerde en sociale Duitse herders te vormen die naadloos kunnen samenleven in onze drukbevolkte samenleving met mens en dier. Welkom bij HDC, waar passie voor Duitse herders ons verbindt!